Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقاره‌خانه عشق نواخته می شود و هرکس به همنوع خود تبریک و شاد باش می‌گوید. از سریع الرضا، رضایت خداوند را می‌خواهند و سربلندی نظام جمهوری اسلامی را و با هم می سرایند دعای یا مقلب القلوب و الابصار را به نیت حول حالنا الی احسن الحال.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس،چه به یاد ماندنی است لحظه تحویل سال را در ساحت مقدس وملکوتی امام مهربانی و رحمت؛ ثامن الائمه حضرت رضا(ع) سپری کنی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دل به رحمت و نگاه پر عطوفت شمس الشموس بدهی و نوای مقلب القلوب و الابصار سر دهی. اینجا جلوه‌ای از دلدادگی و دل سپاری هزاران مرد و زن، کودک و پیر به رضای آل محمد(ص) است.
همه با نهایت ارادت و تضرع و التجا به آستان رضوی زمزمه رضا - رضا سر می‌دهند و از او می‌خواهند واسطه بخشایش ناسپاسی و قصور شان در آستانه سال جدید از ایزد منان شوند.

لحظه لحظه به حجم جمعیت اضافه می شود و دیگر جایی حتی برای اقامه نماز در صحن‌های رضوی وجود نداشت. برنامه های ویژه تحویل سال نو از ساعت 9 صبح با اجرای برنامه های فرهنگی مختلف در حرم رضوی آغاز شد و اجرای قرائت قرآن توسط دختر نوجوان تهرانی که حافظ کل قران مجید است، شکوه خاصی به این برنامه‌ها داده است.

امروز حال و هوای بوستان رضوی نوع دیگری است؛ حال تحول و دگرگونی و نو خواهی معنوی و عیدی گرفتن از عیدی دهنده بی‌منتها به حرمت ثامن الائمه است. زمزمه یا وجیهه عندالله، اشفع لنا عندالله زائران، شکوه خاصی از راز و نیاز و طلب حاجت‌روایی از معبود دارد.

هر کس با هر زبانی و در هر لباس و با هر فرهنگی، از در نیازمندی و ناتوانی، تواناشدن و بهترین تدبیر ها را طلب می‌کند. امرور سلام‌ها رنگ و بوی رضوی دارد و بهانه حاجت روایی در هنگامه نوشدن طبیعت، اما تغییر در حال و روح فردی و اجتماعی نقطه اشتراک همه ارادتمندان رضوی است.

هرکس تلاش می‌کند گوشه‌ای از این مکان مقدس و بهشتی را از خود کند، ارادتمندی و کمک خواهی سن و سال و رنگ و نژاد نمی‌شناسد.
نوجوانان و جوانان در پی تذکره سعادتمندی در زندگانی خود هستند و پیران، عاقبت بخیری در سال جدید را در این قطعه بهشتی طلب می‌کنند و شاه‌بیت همه درخواستها فرج ولی‌عصر مهدی فاطمه(س) است.

تیک تیک ساعت زمان تحویل و تحول سال را نشان میدهد و یکباره زمزمه صلوات و یا امام رضا(ع) درآستان ملک آسمان امامت طنین انداز می شود

نقاره‌خانه عشق نواخته می شود و هرکس به همنوع خود تبریک و شاد باش می‌گوید، با هر لهجه و مرامی جملگی موفقیت و سعادتمندی را برای دیگری آرزو میکند. یکی قرآن می خواند و آن یکی توسل و کمیل.

پدر و مادران عاقبت بخیری فرزندان را آرزو می کنند و جوانان خوشبختی و موفقیت خود را در مظهر گنجینه بی بدیل کرم و سخاوت مسئلت می‌کنند.
از سریع الرضا، رضایت خداوند را می‌خواهند و سربلندی نظام جمهوری اسلامی را و با هم می سرایند دعای یا مقلب القلوب و الابصار را به نیت حول حالنا الی احسن الحال.

ادامه در مراسم تحویل سال حجت الاسلام رئیسی تولیت آستان رضوی سخنرانی کرد و نقاره‌خانه رضوی دقایقی نوای رضا رضا سر داد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۸۸۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت توجه به خودشفقتی در چیست؟

یک روان‌شناس گفت: در دنیای امروز به آسانی گرفتار انتقاد از خود و سرزنش خود هنگام اشتباه یا ناکامی می‌شویم، اما چه می‌شود، اگر به جای این سختی، با خودمان مهربان باشیم و با شفقت به خودمان نگاه کنیم؟ اینجاست که مفهوم خودشفقت معنا پیدا می‌کند.

سارا محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: خودشفقت به معنای رفتار دوستانه و درک‌کننده با خودمان در لحظات سختی و چالش است؛ این به معنای نادیده گرفتن اشتباهات یا ضعف‌هایمان نیست، بلکه به معنای پذیرش آنها به عنوان بخشی از تجربه انسانی و ارائه حمایت و تشویق به خودمان برای حرکت به جلو است.

وی افزود: تفاوت های ظریفی بین خود شفقت، عزت نفس و خودباوری وجود دارد؛ عزت نفس به ارزیابی کلی شما از خودتان اشاره دارد و احساسی است که شما در مورد ارزش و لیاقت خود دارید؛ خودباوری به این معنا است که شما به توانایی‌های خود برای رسیدن به اهدافتان و غلبه بر سختی‌ها ایمان دارید، اما «خود شفقت» به مهربانی و درک شما نسبت به خود، به خصوص در زمان‌های سختی گفته می‌شود.

مدیرعامل انجمن صنفی مراکز مشاوره و روان‌شناسی استان اصفهان بیان کرد: در واقع «خود شفقت» به معنای بخشش خود برای اشتباهاتتان، پذیرش نقص‌هایتان و مراقبت از خودتان در سطح عاطفی است، از این رو خود شفقت به شما کمک می‌کند تا با احساسات دشوار کنار بیایید، تاب‌آوری خود را افزایش دهید و روابط سالم‌تری ایجاد کنید.

وی اضافه کرد: خودشفقت‌ورزی بر سه عنصر اصلی «مهربانی با خود»، «انسانیت مشترک» و «ذهن‌آگاهی» بنا شده است؛ مهربانی با خود به این معنی است که با خودتان همان طور که با یک دوست رفتار می‌کنید، رفتار کنید؛ این شامل صحبت‌های مثبت با خود، بخشش اشتباهات خود و مراقبت از نیازهای عاطفی و جسمی خود می‌شود.

محمدی گفت: انسانیت مشترک به این معنی است که به یاد داشته باشید که همه انسان‌ها اشتباه می‌کنند و رنج می‌برند، این به شما کمک می‌کند تا احساس شرم و انزوا را که ممکن است در زمان‌های سخت تجربه کنید، کاهش دهید.

وی افزود: همچنین ذهن‌آگاهی به این معنی است که توجه خود را به لحظه حال معطوف کنید و افکار و احساسات خود را بدون قضاوت مشاهده کنید و این امر موجب می‌شود تا از خود انتقادی و افکار منفی خود آگاه شوید و با آنها مقابله کنید.

این روان‌شناس در خصوص راه‌های افزایش خودشفقت‌ورزی بیان کرد: به جای تمرکز بر نقاط ضعف و اشتباهات خود، بر نقاط قوت و دستاوردهای خود تمرکز کنید؛ وقتی مرتکب اشتباه می‌شوید، خود را ببخشید و به جای سرزنش خود، از آن درس بگیرید، همچنین به نیازهای جسمی و عاطفی خود مانند خواب کافی، تغذیه سالم و ورزش منظم توجه کنید، بنابراین اجازه دهید احساساتتان را تجربه کنید، بدون اینکه آنها را سرکوب یا قضاوت کنید.

وی ادامه داد: تکنیک‌هایی مانند مدیتیشن و یوگا می‌توانند به شما کمک کنند تا ذهن‌آگاهی خود را افزایش دهید؛ اگر برای تمرین خودشفقت‌ورزی به تنهایی مشکل دارید، صحبت با یک دوست یا درمانگر حامی می‌تواند مفید باشد؛ لازم به ذکر است که هیچکس کامل نیست، همه ما اشتباه می‌کنیم و به زمان برای یادگیری و رشد از تجربیاتمان نیاز داریم.

محمدی خاطرنشان کرد: مطالعات نشان داده اند که خودشفقت می تواند موجب کاهش سطح استرس و اضطراب شود و به ما کمک می کند تا با چالش ها و مشکلات زندگی بهتر کنار بیاییم، بنابراین زمانی که با خودمان مهربان هستیم، با دیگران نیز مهربان تر خواهیم بود.

کد خبر 749559

دیگر خبرها

  • تحلیف سربازان مرکز آموزشی امام رضای بیرجند و مراسم گرامیداشت روز معلم
  • اعزام زائران به سفر حج از بوشهر ۴ و ۵ خرداد
  • اهمیت توجه به خودشفقتی در چیست؟
  • اعزام زائران خانه خدا پس از «۹ سال انتظار»
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • لزوم توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • اعزام زائران خانه خدا پس از ۹ سال انتظار از فرودگاه اصفهان
  • کلینیک مشاوره حرم مطهر رضوی پناهگاه دوم زائران است/خدمت عاشقانه خادمیاران مشاور در حریم رضوی
  • شورای شهر مشهد با پیگیری ویژه رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم را به سرانجام برساند
  • پیگیری ویژه شورای شهر مشهد برای رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم رضوی